Logo Kiekepan catering

Zakelijke catering van De Kiekepan.

Catering voor gelegenheden waarbij je op zoek bent naar een vergaderlunch, een gezond buffet voor een cursus, of een zakelijk event waar je alle zorgen aan ons kunt toevertrouwen.
Als het gaat om een vergaderlunch of een aangeklede vakantie borrel. Wij hebben alle ingrediënten in huis om er een smaakvolle invulling aan te geven.  

“Catering is ons vak”

De kracht van ons bedrijf is dat wij er altijd nét even iets meer van maken.
Als wij een vergaderlunch verzorgen met goed belegde broodjes,
of een zomerborrel voor uw medewerkers.
Dan zal het bij ons nooit standaard zijn.
Onze creatieve aanpak en service gericht meedenken is vanzelfsprekend.

Lunch catering

Zakelijke catering voor de lunch is meer dan belegde broodjes. Wij hebben een uitgebreide lunch mogelijkheden voor een goed verzorgde vergaderlunch, een uitgebreid lunchbuffet, of een lunch op maat, die helemaal naar uw wens samengesteld kan worden. 

Borrels & Events

Een borrel voor een jubilaris die eens flink in het zonnetje gezet mag worden, een diner of buffet laten verzorgen met bedienend personeel. Of opening voor een bedrijfspand. De Kiekepan catering is een goede partner om er altijd weer een bijzonder feestje van te maken.

Buffet & Maaltijdservice

Een vergader buffet of maaltijd laten bezorgen voor een cursus of een training. Wij bieden gezonde en dagverse maaltijden en buffetten die wij bezorgen bij u op de zaak. Bekijk onze mogelijkheden

Catering mogelijkheden

Nog niet gevonden wat u zoekt? Volg de geur uit onze culinaire keuken en ontdek de smaakvolle zakelijke catering van de Kiekepan. Hapjes voor een jubilaris, een zomer bbq voor de medewerkers, en meer….

contact