Verras uw gasten met een leuke en gezellige invulling van uw feest. Onderstaand een voorbeeld hoe je feestje gevierd kan worden. Bij binnenkomst een feestelijk onthaal met een gezellige welkomst cocktail. Denk hierbij aan een lekker glas Pina Colana (dames) en voor de mannen een stoere Mexican Bull, ijskoud in een glas geserveerd. Daarna lekkere fingerfood hapjes, zoals een bonbon van gerookte zalm met een limoen mayonaise. Een carpaccio hapje met rucola en Parmezaanse kaas snippers. En nog vele andere mogelijkheden. Als de avond iets is gevorderd, is het heerlijk om een warme hap te serveren. Dat kan een royaal belegd broodje beenham zijn, een broodje hamburger uit eigen keuken, of we komen zelfs langs met onze biggest barbecue,  dan kan iedereen lekker zelf kiezen waar hij zin in heeft. Kortom, wie wil er nu niet zo’n feestje!
De Kiekepan helpt u graag met het culinair invullen van uw bruiloft. Voor de mooiste dag van uw leven moet u niets aan het toeval over laten. Wij van De Kiekepan hebben al menig bruiloft culinair begeleid zodat u zich kan bezig houden met uw gasten en genieten van deze dag. Uw bruiloft kan op verschillende wijze worden ingevuld. Zo kunnen wij voor u een buffet verzorgen maar ook een walking diner, of een “Italiaans” georiënteerd feest met een echte pizza oven of een lange “Bertolli”- tafel, alles geheel in stijl aangekleed. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken voor u een offerte op maat.
Lunch Lunch Buffetten Buffetten BBQ BBQ Lunch Lunch Buffetten Buffetten BBQ BBQ
Wilt u graag laten zien wat u in huis hebt en uw relaties daarbij verwennen? Niets is ons te gek, wij komen uw bedrijfsfeest verzorgen op elke plek. Heeft u nog helemaal geen idee voor een spetterend feest, wij helpen u graag mee om een origineel programma samen te stellen, waar u nog lang met genoegen op terug zult kijken!
Hapjes Hapjes
Verjaardag De meest speciale dag van het jaar. U staat in het middelpunt van de aandacht! Zo hoeft u nergens meer aan te denken en alleen maar te genieten van de lekkere hapjes en drankjes samen met uw familie en vrienden.
Beleef catering in uw eigen omgeving, en proef de smaak van vers bereide gerechten op onze grote houtskool grill. Alles ter plekke bij u bereid en uitgeserveerd.
Als de maag vol is, wordt het hart vrolijk. Lunch Lunch Buffetten Buffetten BBQ BBQ Hapjes Hapjes Lunch Lunch Buffetten Buffetten BBQ BBQ Hapjes Hapjes Lunch Lunch Buffetten Buffetten BBQ BBQ Hapjes Hapjes Lunch Lunch Buffetten Buffetten BBQ BBQ Maaltijden Maaltijden Koude schotels Koude schotels
Feest locatie Op zoek naar een bijzondere feest locatie? Ontdek originele, verrassende en vooral inspirerende feest locaties voor je bedrijfsfeest, borrel of personeelsfeest. Wij helpen u graag verder.
Hapjes Hapjes Lunch Lunch Buffetten Buffetten BBQ BBQ