>Buffetten
Koude gerechten: 1. Spiegel met een rundvlees salade en gevulde eitjes. 2. Ardenner ham met meloen 3. Rosbief met groene pepers en een remouladesaus saus 4. Gerookte zalm. 5. Garnalen op fijnbesneden iceberg sla met een dille saus 6. Hollandse haring met gesnipperde uitjes 7. Stokbrood, sausjes en kruidenboter Warme gerechten: 1. Varkenshaas puntjes in roomsaus 2. Kip saté met een pittige saté saus 3. Gehaktballetjes uit eigen keuke 4. Gebakken aardappeltjes en roerbakrijst 5. Frisse rauwkost salade.
Veelzijdige en smaakvolle koude en warme buffetten in elke prijsklasse
Koud en warm buffet Junior
Koude gerechten: 1. Spiegel met een rundvlees salade en gevulde eitjes. 2. Zalm salade. 3. Italiaanse pasta salade met Spinata Romana en olijven. 4. Carpaccio met Old Amsterdam en een balsamico dressing 5. Mini garnalen cocktailtjes 6. Hollandse haring met gesnipperde uitjes. 7. Stokbrood, sausjes en kruidenboter. Warme gerechten: 1. Varkenshaas medaillons omwikkeld met Serranoham en een peper roomsaus 2. Italiaanse kipschotel met groene asperges en een romige Tartufo saus 3. Gegrilde zalm mootjes met grote gamba’s op tagliatelle geserveerd. 4. Gebakken aardappelen, en roerbakrijst. 5. Warme seizoen groenten en een 6. Frisse rauwkost salade.
Koud en warm buffet Senior
Koude gerechten: 1. Spiegel met een rundvlees salade en gevulde eitjes. 2. Zalm salade. 3. Italiaanse pasta salade met spinata romana en olijven. 4. Serranoham met meloen 5. Rosbief wasabi rolletjes met gember roomkaas. 6. Carpaccio met Old Amsterdam en een balsamico dressing 7. Hele gepocheerde zalm en gerookte zalm met een limoen mayonaise 8. Hollandse garnalen cocktailtjes 9. Gerookte palingfilet 10. Hollandse haring met gesnipperde uitjes. 11. Stokbrood, sausjes en kruidenboter Warme gerechten: 1. Rib Eye medaillons met een rode wijn saus 2. Varkenshaas oesters met gebakken paddenstoelen 3. Zalmfilet in bladerdeeg gebakken omwikkeld met spinazie en een venkel schotel. 4. Gebakken aardappels, roerbakrijst. 5. Warme seizoen groenten, en een 6. Frisse salade
Koud en warm buffet President
Anti pasti: 1. Carpaccio met snippers van Parmezaanse kaas en een balsamico dressing. 2. Tomaat mozzarella spiesjes met Serranoham en verse basilicum. 3. Bruchetta met rucola en tonijnsalade. 4. Pasta salade met gegrilde en gemarineerde groenten. 5. Tapenade olijven en brood. Warme gerechten: 1. Rijkelijk gevulde lasagne met rundergehakt, courgette en Parmezaanse kaas. 2. Romige tortellini schotel met groene asperges champignons en scharrelkip. 3. Tagliatelle met gepocheerde vis, gebakken scampi’s en verse spinazie. Hierbij serveren wij een frisse salade.
Koud en warm buffet Italiaans
Koud en warm Partyfood buffet
Fingerfood gerechtjes: 1. Mini sandwiches met gerookte zalm en roomkaas. 2. Petit croissantje met roombrie en een mango chutney 3. Wrap rolletje met serranoham 4. Glaasje met een garnalen cocktailtje. 5. Rosbief rolletje met gember roomkaas 6. Olijven en tapenade Warme gerechtjes: 1. Puntje Italiaanse quiche met zontomaat 2. Gegrilde kip saté met een pittige pinda saus 3. Gehaktballetjes in een ketjap saus
Family buffet
1. Drumsticks 2. Hamburgers met gebakken ui 3. Gehaktballetjes met een zoete ketjap saus 4. Saté met een pinda saus 5. Bami goreng 6. Schnitzeltjes met een zigeunersaus 7. Spaghetti Bolognese 8. Gebakken aardappels en roerbakrijst 9. Rauwkost salade
Pasta & Oosters buffet
1. Toscaanse kip schotel met een pesto roomsaus 2. Lasagne bolognese (of een groente lasagne) 3. Tortelinni met een carbonara saus 4. Tortilla rolletjes uit de oven met geraspte kaas 5. Mexicaanse rijst 6. Kip ketjap met roerbakgroenten 7. Gehaktballetjes in een saté saus 8. Met kroepoek en zuurgarnituur.
>Stamppot buffetten
Ambachtelijke stamppot uit onze keuken. Een ruime keuze aan stamppotten en bijgerechten.
Stamppot buffet Twents Duo
Twee soorten stamppot te kiezen uit: 1. Hutspot of boerenkool of zuurkool. 2. Geserveerd met een rook worstje, 3. verse worst en een speklapje. 4. Jus en zuur.
Stamppot buffet Twents Trio
1. Boerenkool, hutspot, en zuurkool. 2. Speklapje, rookworst, verse worst en hachee. 3. Zuur garnituur en mosterd.
Stamppot buffet Twents Genot
1. Hutspot, zuurkool, en boerenkool. 2. Karbonade, speklapje, 3. Rookworst, verse worst 4. Gesneden beenham, en hachee. 5. Zuurgarnituur.
>Buffetten
Koude gerechten: 1. Spiegel met een rundvlees salade en gevulde eitjes. 2. Ardenne ham met meloen 3. Rosbief met peperkorreltje en een remoulade saus 4. Gerookte zalm. 5. Garnalen op fijngesneden Iceberg sla met een dille saus 6. Hollandse haring met gesnipperde uitjes 7. Stokbrood, sausjes en kruidenboter Warme gerechten: 1. Varkenshaas puntjes in roomsaus 2. Kip saté met een pittige saté saus 3. Huisgemaakte gehaktballetjes. 4. Gebakken aardappeltjes en roerbakrijst 5. Frisse rauwkost salade.
Voor elke gelegenheid een passend assortiment. Van eenvoudig tot luxe fingerfood gerechtjes.
Koud en warm buffet Junior
Koude gerechten: 1. Spiegel met een rundvlees salade en gevulde eitjes. 2. Zalm salade. 3. Italiaanse pasta salade met Spinata Romana en olijven. 4. Carpaccio met Old Amsterdam en een balsamico dressing 5. Mini garnalen cocktailtjes 6. Hollandse haring met gesnipperde uitjes. 7. Stokbrood, sausjes en kruidenboter. Warme gerechten: 1. Varkenshaas medaillons omwikkeld met Serranoham en een peper roomsaus 2. Italiaanse kipschotel met groene asperges en een romige Tartufo saus 3. Gegrilde zalm mootjes met grote gamba’s op tagliatelle geserveerd. 4. Gebakken aardappelen, en roerbakrijst. 5. Warme seizoen groenten en een 6. Frisse rauwkost salade.
Koud en warm buffet Senior
Koude gerechten: 1. Spiegel met een rundvlees salade en gevulde eitjes. 2. Zalm salade. 3. Italiaanse pasta salade met spinata romana en olijven. 4. Serranoham met meloen 5. Rosbief wasabi rolletjes met gember roomkaas. 6. Carpaccio met Old Amsterdam en een balsamico dressing 7. Hele gepocheerde zalm en gerookte zalm met limoen mayonaise. 8. Hollandse garnalen cocktailtjes 9. Gerookte palingfilet 10. Hollandse haring met gesnipperde uitjes. 11. Stokbrood, sausjes en kruidenboter Warme gerechten: 1. Rib Eye medaillons met een rode wijn saus 2. Varkenshaas oesters met gebakken paddenstoelen 3. Zalmfilet in bladerdeeg gebakken omwikkeld met spinazie en een venkel schotel. 4. Gebakken aardappels, roerbakrijst. 5. Warme seizoen groenten, en een 6. Frisse salade
Koud en warm buffet President
Anti pasti: 1. Carpaccio met Parmezaanse kaas rucola sla en een balsamico dressing. 2. Gegrilde en gemarineerde champignons 3. Geitenkaas omwikkeld met Serranoham 4. Wrap rolletjes met tonijn en zontomaatjes 5. Zacht gegaarde scharrelhoen en een koriander lemoen dressing 6. Salade caprice, met mozzarella en basilicum. 7. Geserveerd met olijven ciabatta en 8. Focaccia brood. Warme gerechten: 1. Gebraiseerde parelhoenfilet met een paddenstoelen en een salie saus. 2. Varkens medaillons omwikkeld met Parmaham in en een Tartufo saus. 3. Tortelinni schotel met ricotta en spinazie.
Koud en warm buffet Italiaans
Koud en warm Partyfood buffet
Fingerfood gerechtjes: 1. Mini sandwiches met gerookte zalm en roomkaas. 2. Petit croissantje met roombrie en een mango chutney 3. Wrap rolletje met serranoham 4. Glaasje met een garnalen cocktailtje. 5. Rosbief rolletje met gember roomkaas 6. Olijven en tapenade Warme gerechtjes: 1. Puntje Italiaanse quiche met zontomaat 2. Gegrilde kip saté met een pittige pinda saus 3. Gehaktballetjes in een ketjap saus
Family buffet
1. Drumsticks 2. Hamburgers met gebakken ui 3. Gehaktballetjes met een zoete ketjap saus 4. Saté met een pinda saus 5. Bami goreng 6. Schnitzeltjes met een zigeunersaus 7. Spaghetti Bolognese 8. Gebakken aardappels en roerbakrijst 9. Rauwkost salade
Pasta & Oosterse buffet
1. Toscaanse kipschotel met een pesto roomsaus 2. Lasagne bolognese (of een groente lasagne) 3. Tortelinni met een carbonara saus 4. Tortilla rolletjes uit de oven met geraspte kaas 5. Mexicaanse rijst 6. Kip ketjap met roerbakgroenten 7. Gehaktballetjes in een saté saus 8. Met kroepoek en zuurgarnituur.
>Stamppot buffetten
Ambachtelijke stamppot uit onze keuken. Een ruime keuze aan stamppotten en bijgerechten.
Stampot buffet Twents Duo
Twee soorten stamppot te kiezen uit: 1. Hutspot of boerenkool of zuurkool. 2. Geserveerd met een rookworstje, 3. verse worst en een speklapje. 4. Jus en zuur.
Stampot buffet Twents Trio
1. Boerenkool, hutspot, en zuurkool. 2. Speklapje, rookworst, verse worst en hachee. 3. Zuurgarnituur en mosterd.
Stampot buffet Twents Genot
1. Hutspot, zuurkool, en boerenkool. 2. Karbonade, speklapje, 3. Rookworst, verse worst 4. Kasseler rib, en hachee. 5. Zuurgarnituur.